Saturday, April 10, 2010

Et volem veure

Hi ha una campanya a Librarything en català, Posa cara al teu perfil, és aquesta:

"Ets un autor? Has escrit algun llibre, sigui de la temàtica que sigui? Doncs et convidem a posar cara al teu perfil!

A LibraryThing convergeixen les biblioteques personals de milions de persones. És un lloc de trobada per a lectors de tota mena de gustos. I, com tu ja saps, als lectors ens agrada conèixer una mica de la vida dels autors, veure'ls la cara i saber-ne les principals fites biogràfiques. Res que no s'expliqui a les solapes dels llibres impresos.

LibraryThing ens posa a disposició una pàgina per a cada autor però, ai las!, la llei de propietat intel·lectual ens impedeix afegir-hi gran cosa més enllà del gènere, la data de naixement i quatre enllaços. Cap foto que no sigui pròpia, cap text copiat de les cobertes. I això ens resulta força frustrant especialment en el cas dels autors que sentim més propers.

És per aquest motiu que et proposem venir a la plataforma, fer-te'n membre (és gratuït fins a 200 llibres), mirar la teva pàgina, fer-te-la teva afegint-hi la informació que consideris oportuna i, si et ve de gust, incorporar al teu perfil les teves obres perquè en puguem veure la col·lecció completa."

Si ets autor... a què estàs esperant? Vine a Librarything, els teus lectors t'esperen!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kids need to read

Kids need to read
Inspiring Imagination

All you need is Laruku

Fukushima Diary

Tame The Web

ESO Top News

Chandra :: Photo Album

The Social OPAC