Tuesday, March 22, 2011

Felix i Galatea

Tècnica copy-paste (amb algunes variants per l'arxiu adjunt i el video), ho he rebut avui al meu e-mail:
"Som la Núria i en Sintu (NúriaiSintu) del Teatre de Ponent de Granollers.

Sabeu que l'actriu Anna Casas (la ruïnosa del Club Súper 3) fa de bibliotecària en una obra de teatre que es diu "FÉLIX Y GALATEA" ??? Sabeu que l'altre protagonista és l'actor Joaquín Daniel (el metge argentí que sortia a la sèrie televisiva "Ventdelplà" de TV3) ?

És una obra de teatre on un guarda de seguretat i una bibliotecària estan de nit en una biblioteca mentre a fora no para de ploure. El guarda de seguretat canviarà les armes per les paraules i la música. La timidesa de la bibliotecària es trencarà per la màgia de la poesia.

Us convidem a assistir a aquest espectacle els dies 25 i 26 de març a les 21h i el dia 27 de març a les 19 h al Teatre de Ponent (de Granollers).

És un espectacle interessant i poètic, on podeu passar una bona estona mirant-vos els vostre món laboral des de la perspectiva o mirada del públic, des de fora. Us posem un fragment de l'obra en aquest enllaç perquè pugueu fer-hi un cop d'ull:


Hem pensat que pot interessar als estudiants i professionals de la biblioteconomia. Us enviem un arxiu adjunt i tothom que el presenti a taquilla pot tenir un descompte del 25%. Podeu imprimir-ne tantes còpies com vulgueu per donar als professionals del vostre àmbit. Tots els que vinguin amb una fotocòpia, tindran el descompte que us hem comentat.

Esperem reenvieu aquest correu a totes les persones que creieu oportú."
Esteu convidats!
Es clar, l'arxiu adjunt!:
Felix y Galatea
Bookmark and Share

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kids need to read

Kids need to read
Inspiring Imagination

All you need is Laruku

Fukushima Diary

Tame The Web

ESO Top News

Chandra :: Photo Album

The Social OPAC